Shaklee Independent Distributor

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit


Saya merupakan pengedar Shaklee yang sah..Boleh dapatkan product Shaklee daripada saya dengan konsultation percuma sebelum dan selepas pembelian..saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Saya juga membuat penghantaran ke Brunei, Indonesia dan Singapura..

Sunday, 9 June 2013

Supplemen Shaklee Untuk Ibu Mengandung dan Ibu Menyusu yang Tidak Suka Pil

Salam,

Entri saya kali ni tentang MEALSHAKE dan ESP yang sesuai untuk ibu menyusu dan ibu mengandung yang tak suka nak telan pil.. Malas nak telan pil..tak konsisten jika makan pil..nak telan pil, asyik lekat dekat kerongkong je.. Mealshake mempunyai protien, multivitamin dan multimineral lengkap mengikut FDA.. Manakala, ESP mengandungi protien soya, kalsium dan vitamin B.
         Jadi bg ibu mengandung ESP dapat memberi kehamilan yang sihat, kulit ibu dan anak yang cantik, memberi tenaga dan kecergasan kepada ibu sewaktu mengandung, persediaan dalam untuk penyusuan bayi, mengawal kolestrol, awet muda, kesihatan payudara, kesihatan jantung dan banyak lagi. Mealshake juga memberi kesihatan menyeluruh kepada ibu kerana ia mengandungi multivitamin, multimineral dan protien.. Fungsi MEALSHAKE juga dapat mengisi ruang nutrien yang tidak cukup dalam diet seharian..Mealshake juga lengkap dengan asid folik dan biotin serta zat besi yang sangat diperlukan untuk ibu mengandung.. Sempena promosi JUN ini, ibu2 dan bakal ibu boleh ambik peluang ini mencuba supplemen Shaklee yang diyakini semulajadi, selamat dan berkesan..Ia bukan lagi alasan untuk tidak memberi kredit kepada diri sendiri dan anak anda..Pilihan di tangan anda.. Pilih hanya produk yang berkualiti..Jika berminat..anda boleh sms/call/ whatsapp/Line/Wechat di 0125706701 atau email di sitiyana_aiman@yahoo.com

No comments:

Post a Comment