Shaklee Independent Distributor

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit


Saya merupakan pengedar Shaklee yang sah..Boleh dapatkan product Shaklee daripada saya dengan konsultation percuma sebelum dan selepas pembelian..saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Saya juga membuat penghantaran ke Brunei, Indonesia dan Singapura..

Tuesday, 30 June 2015

Rahsia 40 an nampak muda dan comel

Assalamualaikum..

Lama sangat rasa tak menaip di blog ni..hari rasa nak sembang2..baru tadi sembang dengan sepupu  yang  ada slip disc  peringkat awal..dah mula kebas kaki dan tangan..sakit tulang belakang..risau jadi makin teruk..kemudian..whatapp  saya tanya apa vitamin  untuk slip disc..then, beliau bersetuju ambik vivix, ostematrix  dan  Advance  Joint  Health  Tablet..Makan belum  sampai sebulan dah nampak kesan..dah kurang sangat kebas kaki tangan..dah kurang sangat sakit belakang..jangan main2 dengan slip disc..silap hari bulan boleh operate...ada juga yg slip disc dah operate..ambik  vitamin  shaklee semakin baik..sebab slip disc  ni boleh  berulang walaupun  kita operate kalau  badan tak jaga dan buat kerja berat..Jadi mahu tak mahu kena ambik supplemen  untuk jaga dan elak jadi semakin teruk..
      Supplemen  yang kita pilih jugak jangan lah  yang boleh ada kesan jangka panjang...sebab tu kena study dulu kalau nak beli produk..berbalik dengan sepupu  saya ni..dia memang  pengguna tegar Shaklee  Collagen  Powder..Kesan?mestilah best..bukan ja kawan tegur...suami pun tegur tau..kesan dia seluruh badan..alhamdullilah...yang penting  tiada kesan sampingan..sekarang beliau dah ambik vivix  sebab masalah  slip disc..tak pasal jadi semakin muda dan comey..bukan dia cakap..kawan2  dia cakap..seronok  lah kan..bila umur 40 an cakap nampak makin muda dan comey..sepupu  saya ni bukan make  up tebal orangnya..jadi comey n muda  semulajadi..nak ke jadi macam sepupu  saya..makan product  yg sangat berkesan  dan semulajadi..slip disc  dapat dikurangkan, muka semakin comey dan muda..

Jika berminat  just pm/whatsapp  0125706701 
#Liyanasonestop 
Free consultation  for my beloved  customer 

Tuesday, 9 June 2015

D' SIPUT HOMESTAY: HOMESTAY SG. SIPUT

D' Siput Homestay mula beroperasi pada bulan September 2015..

Lokasi:
No 108 ,  Pesiaran  Makmur  4, 
Taman  Makmur , 
31100 Sg. Siput  (  U ) , 
Perak.

Tel: 012-5706701   (Pn. Liyana)

Kemudahan:
1) 3 bilik tidur
Bilik 1: 1 Katil Queen ( kipas + aircond)
Bilik 2: 1 katil Queen  + 1 katil single ( kipas + aircond)
Bilik 3 : 1 katil queen + 1 tilam queen (kipas + aircond)
2) 2 bilik air
3) Tv, Astro, Mesin Basuh, Peti Ais, Seterika,
4) Meja Makan, Sofa
5) Dapur masak, pinggan  mangkuk, periuk nasi elektrik, periuk, alatan memasak
6) toto, bantal extra, kain sejadah, kain sembahyang

Harga: RM170
             Cuti Sekolah RM190 ( RM170 jika  3 hari ke atas)