Shaklee Independent Distributor

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit


Saya merupakan pengedar Shaklee yang sah..Boleh dapatkan product Shaklee daripada saya dengan konsultation percuma sebelum dan selepas pembelian..saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Saya juga membuat penghantaran ke Brunei, Indonesia dan Singapura..

Saturday, 1 March 2014

Pengedar Shaklee Sg. Siput dan Kuala Kangsar: Promosi Mac 2014 ESP Beli 6 Free 1

Assalamualaikum. ..

Promosi bulan Mac sangat best..

Beli 6 ESP Free 1..

Cepat sebelum kehabisan stok...

Pm/whatapp 0125706701
Penghantaran ke seluruh Malaysia melalui pos malaysia, citylink dan Gdex
Free Consultation

Saturday, 22 February 2014

Adakah Shaklee Berkesan?

Assalamualaikum. .

Entry kali ni nak bincang,
Benarkah produk shaklee berkesan? Sedangkan banyak produk claim produk mereka berkesan..Shaklee tak cakap dengan air liur..shaklee tak sesuka hati claim produk berkesan..Tapi Shaklee claim berdasarkan bukti..Mana bukti? Meh nak bagi tau
1)lebih 100 kertas kajian saintifik, 90 darinya telah diterbitkan di dalam majalah-majalah,
2) lebih 300 juta USD pelaburan dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan produk
3) ’Landmark Study 2007’ yang dikendalikan dengan kerjasama penyelidik-penyelidik daripada UC
4) Barkeley School Public Health menunjukkan mereka yang mengambil produk tambahan Shaklee terbukti jelas mempunyai tahap kesihatan yang lebih baik daripada mereka yang mengambil jenama multivitamin yang lain.
5) 54 pingat emas yang dimenangi oleh Shaklee setanding dengan kehebatan atlet-atlet terbaik dunia.
6) berjuta-juta orang yang mempunyai kehidupan yang sihat

Happy sharing :)

Bagi sesiapa yang ingin sihat dan cantik boleh pm/whatapp atau call di 0125706701...
Free Consultation

Tuesday, 18 February 2014

Testimoni Supplemen Shaklee untuk Period Teratur dan Cerahkan Kulit

Assalamualaikum... hari ni nak share testimoni GLA dan Vit C Sustained Released Shaklee. .testimoni ni dari sepupu saya sendiri..Gla diambil lebih dahulu. .Alhamdullilah kesannya period lebih teratur..period pain dah kurang..Selepas ambik Gla, sepupu saya ni add on Vit C Sustained Released. .dalam sebulan jerawat dah kurang..parut jerawat mula hilang..malah mukanya menjadi lebih cerah..

jika berminat dengan vitamin shaklee yang sentiasa selamat, semulajadi dan berkesan boleh whatapp/pm/call di 0125706701

Happy Sharing :)

Misi Membantu Palestine dengan Pembelian Produk Shaklee

Assalamualaikum. .

Ingin sihat dan cantik sambil menderma kepada Palestine? Saya ingin mengambil 5% daripada hasil jualan saya untuk didermakan kepada Palestin..dan bagi sesiapa yang membuat pembelian supplemen Shaklee dari saya..5 % daripada hasil jualan pada bulan February akan saya dermakan kepada Palestin...Semoga usaha saya ini dapat kita sama2 dapat manfaat di sisi Allah...walaupun kita tidak dapat memberi sumbangan tenaga..semoga wang ini dapat membantu mereka untuk memberi keperluan seperti makanan, pakaian, selimut atau ubatan..Semoga Palestin akan bebas dari Israel tidak lama lagi..sama2 kita doakan..Amin

Jom berinfak pada orang yang betul...

Pm/whatapp 0125706701

Sunday, 16 February 2014

Supplemen Shaklee untuk Denggi

Assalamualaikum. .

Hari ni saya nak share supplemen cadangan bagi yang mengalami demam denggi.. Jangan ambik mudah tentang bahaya denggi ya..Pilihlah supplemen yang semulajadi, selamat dan berkesan.
Pm/whatapp 0125706701

Thursday, 13 February 2014

Pengedar Shaklee Sungai Siput dan Kuala Kangsar

Saya adalah pengedar Shaklee Sungai Siput dan Kuala Kangsar.

Id : 880021
Hp: 0125706701

Free Consultation Special untuk semua customer saya.. Saya juga membuat penghantaran ke seluruh Malaysia termasuk Sabah Sarawak melalui perkhidmatan pos laju, city link dan Gdex..

Jadual makan yang optimum disediakan..

Feel free to contact. . Happy Sharing :)

Sunday, 9 February 2014

Supplemen Shaklee untuk Kesihatan Optimum

Assalamualaikum. .saya datang lagi :)

Hari ni nak share pasal..ramai yang menyebut kenapa perlu makan vitamin sedangkan dah sihat sekarang..tak makan vitamin pun selama ni..sihat ja..Sememangnya ada yg tak perlu ambik vitamin pun jika mengamalkan diet seimbang, amal tabiat makan yang baik dan mengamalkan prinsip asas diet seimbang..
       Tapi itu dulu...zaman sayur dan buah tak banyak racun yang disembur...tanam sendiri..jadi semua semulajadi tiada racun..tetapi berapa kerat yang tanam sendiri..tanam tanaman hidroponik sendiri..sebab sekarang semuanya beli...bila beli confirm racun melambak dkt sayur dan buah..bila buah dan sayur diserap racun berapa banyak vitamin yang tinggal malah kita pulak akan dapat penyakit sebab basuh tak betul-betul..Tak rendam lama..rendam lama habis vitamin pula..racunnya belum keluar pun..serba salah jugak dibuatnya..harapkan makan untuk kesihatan tapi akhirnya sakit yang dapat.. bukan maksudnya tak boleh nak makan sayur atau buah...alternatifnya kena tanam sendiri, beli sayur organik (ada dekat pasaraya tapi mahal sikit)..Jadi yg tiada tempat nak tanam..tiada masa nak tanam dan jaga..kenalah cari pilihan seperti supplemen untuk ganti apa yang kita tak dapat dari makanan..
        Bagi yang perlu vitamin kerana tak boleh dapat dari makanan adalah menjadi keperluan untuk dapatkannya daripada supplemen dari Shaklee.  Jadi supplemen cadangan untuk kesihatan optimum ialah Vitalea with iron,  B complex dan Vit C. Alhamdullilah. .setakat ni..sejak amal supplemen ni..saya jarang sakit..tak mudah letih..cergas..kurang mengantuk di siang hari..jadi bagi siapa nak makan supplemen untuk kesihatan menyeluruh bolehlah cuba tiga jenis vitamin ni..kalau nak value added untuk tenaga, baikki dan bina sel, kulit gebu boleh lah tambah ESP. ESP memang hott produk Shaklee. .
       Jadi, bagi yang rasa nak jaga kesihatan berpanjangan dan nak bagi reward untuk diri bolehlah try supplemen untuk kesihatan optimum ni..boleh pm atau whatapp di 0125706701 untuk konsultasi. .Happy Sharing :)