Shaklee Independent Distributor

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit


Saya merupakan pengedar Shaklee yang sah..Boleh dapatkan product Shaklee daripada saya dengan konsultation percuma sebelum dan selepas pembelian..saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Saya juga membuat penghantaran ke Brunei, Indonesia dan Singapura..

Tuesday, 11 November 2014

Produk menaikkan Berat Badan Kanak-Kanak

Assalamualaikum...
Lama betul  saya tak tulis entry..kali ni rasa nak share  kegembiraan sebab anak saya dah dapat balik berat  ideal..dah tough..dah bam-bam tapi yg best  tak gendut sebab produk yang anak saya ambil ni menghalang dari kegendutan atau dengan kata lain obes..

Produk yang saya panggil 3 in 1 ni ada multivitamin ,  multimineral  dan  protien . Jadi,bukan sahaja berat ideal sahaja..malah sistem imun yang  alhamdullilah  baik serta kulit pun cantik..sapa tak nak anak kulit cantik kan...cantik gebu gebas tu tak la..tapi ekzema pun tak memburuk sebab anak saya ada ekzema juga..alhamdullilah dapat dikawal.

Jika yang nak join kegembiraan  saya ni untuk anak-anak diluar sana  boleh lah hubungi saya..boleh juga whatapp  di 0125706701 ..saya sertakan gambar  produknya sekali di bawah yang saya "fall in love"  2 tahun  lalu  lagi..

Friday, 11 July 2014

Saya nak Berhenti Merokok!

Assalamualaikum dan salam Ramadhan

Semoga Allah memudahkan pembebasan Gaza dan memberi kekuatan iman serta istiqamah dalam perjuangan membebaskan Palestin dari belenggu bani Israel. AMIN..


Straight to point..saya tahu bagi perokok sememangnya ada azam yang tak terungkap untuk berhenti merokok kan? Bulan puasa ni masa yg terbaik untuk berhenti merokok..Selepas buka puasa bagi perokok akan merokok. Jom gantikan dengan Vivix. Insyaallah dapat kurangkan ketagihan, malah badan lebih sihat dan bertenaga..

whatapp 0125706701



untuk order secara secure online boleh klik di sini>>>https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=7aaece81f2d731fbf8ee0ad3521002ac

Wednesday, 25 June 2014

Supplemen Untuk Cergas dan Bertenaga Semasa Berpuasa

Assalamualaikum. .lama tak tulis entry rasanya..Alhamdullilah dah seminggu kita berpuasa..alhamdullilah puasa kali ini saya masih menggunakan Set Mighty 3 Gem. Supplemen berpuasa saya yang membuatkan saya cergas, bertenaga,  sihat, tidak dihidrasi,  kurang dahaga malah ia bagus untuk bantu cantik kan dan anjalkan kulit.

Supplemen untuk Berpuasa: Sihat, Cergas, Bertenaga dan Cantik

Set Mighty 3 Gem ini juga di panggil Set Puasa sememangnya sangat laris. Set ini sesuai untuk

>warga emas dan dewasa
>Kanak-kanak yang baru belajar berpuasa
>Lelaki dan wanita yang ingin kulit cantik dan anjal
>Pelajar
>Orang yang mempunyai diabetis,  gastrik dan uzur
> Ibu Mengandung dan Menyusu

Kalau boleh kita nak juga produktiviti kita tak menurun bila puasa kan. Jadi, sangat lah disarankan untuk mencuba set puasa yang sesuai untuk kebanyakkan lapisan umur dari kanak-kanak hingga warga emas yang uzur sekali pun.
Jika ada sebarang pertanyaan bolehlah hubungi saya atau sms/whatapp/call saya di 0125706701
Untuk order secara online. .boleh klik di sini. Cara bayaran untuk pembelian online adalah menggunakan debit card atau kad kredit.


Sunday, 1 June 2014

Supplemen Kanak-kanak: Kulit Cantik dan Otak Bijak

Assalamualaikum. .pe khabar kawan-kawan semua? Hari ni nak share perbualan anak saya dan saya tentang Vit C chewable Shaklee dan Omega Guard Shaklee.. untuk pengetahuan anaknsaya berusia 3 tahun 10 bulan..

Tarikh: 1hb Jun 2014

Ibu: Harith tak makan lagi omega(sambil ambik omega dr botol)
Harith: Vit C?
Ibu: ibu lupa bawak balik
Harith: Harith nak makan Vit c..nak kulit cantik..Harith tak mau kulit kotor
Ibu: Ibu lupa bawak la..Harith makan omega sahaja la.
Harith: Harith nak makan vit c jugak..Harith nak kulit cantik. .Harith x mau kulit kotor..
Ibu: xpa la mkn omega saja pun..omega pun boleh bagi kulit cantik.. (Dan2 senyum terus makan omega)

Pasal vitamin C pun boleh genang air mata mintak vit c..

# Si kecik Harith xmau otak bijak shj..Si Kecik Harith mau otak bijak + kulit cantik

Pm/whatsapp for more info 0125706701

Liyana
Pengedar Shaklee Sg. Siput,  Chemor dan Kuala Kangsar

Saturday, 31 May 2014

Pengedar Shaklee Chemor dan Chepor

ASSALAMUALAIKUM...
Apa khabar warga chemor dan chepor khususnya. .semua warga Malaysia amnya..
Saya merupakan pengedar Shaklee anda di Chemor dan Chepor.

Bagi yang masih tercari-cari vitamin yang dijamin semulajadi, selamat dan berkesan dipersilakan untuk hubungi saya.
Saya pengedar Shaklee Chemor dan Chepor yg mempunyai "ready stocks".

Saya mempunyai kepakaran untuk membantu anda yg mengalami masalah berat badan kurang atau berlebihan, berpantang, masalah penyusuan dan kecantikan.  Apa sahaja masalah kesihatan Insyaallah dapat saya consult sebaiknya.
Saya pengedar Shaklee Chemor dan Chepor yang menyediakan khidmat penghantaran terus ke rumah anda atau di mana-mana kawasan chemor dan chepor yang anda rasa sesuai untuk berjumpa.

Saya memberikan konsultasi yg terbaik untuk semua pelanggan-pelanggan saya.
Hubungi saya, pengedar Shaklee Chemor dan Chepor anda.

Pm/whatsapp 0125706701

Alamat: Taman Chepor Sentosa,  Chemor.

Pengedar Shaklee Kuala Kangsar

Assalamualaikum. .pe khabar kawan-kawan semua yang ada di Kuala Kangsar? Bagi yang ingin memiliki produk Shaklee di kawasan kuala kangsar berserta konsultasi terbaik. Saya merupakan pengedar Shaklee Kuala Kangsar yang sah. Boleh hubungi saya di 0125706701.  WhatsApp/Wechat/Sms/ call sahaja. Untuk apa sahaja konsultasi sama ada untuk kulit, kesihatan luaran dan dalaman,  orang tua, dewasa, orang muda, kanak-kanak atau apa sahaja masalah kesihatan. Jom pilih hanya yang semulajadi, selamat dan berkesan.

Friday, 30 May 2014

Supplemen untuk Resdung Teruk

Assalamualaikum. .pe khabar kawan-kawan?

Hari ni nak share pasal resdung...Pernahkan anda rasa gatal muka bila makan belacan atau seafood. .walaupun makanan tengah di masak dari jauh dah rasa gatal walaupun belum makan? Bersin pagi2. .bersin bila habuk sikit..bengkak mata2 bila cuci kawasan berhabuk..gatal telinga bila makan seafood. .hidung tersumbat ja walaupun x selsema. .jerawat di badan..JIKA INI BERLAKU..anda memang mengalami resdung yang teruk. .SET RESDUNG SHAKLEE dapat membantu anda..saya? Dah kurang banyak resdungnya..Alhamdullilah. .

Pm/whatapp 0125706701
Free and Tip Top Consultation
Misi untuk membantu..