Shaklee Independent Distributor

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit


Saya merupakan pengedar Shaklee yang sah..Boleh dapatkan product Shaklee daripada saya dengan konsultation percuma sebelum dan selepas pembelian..saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Saya juga membuat penghantaran ke Brunei, Indonesia dan Singapura..

Tuesday, 30 June 2015

Rahsia 40 an nampak muda dan comel

Assalamualaikum..

Lama sangat rasa tak menaip di blog ni..hari rasa nak sembang2..baru tadi sembang dengan sepupu  yang  ada slip disc  peringkat awal..dah mula kebas kaki dan tangan..sakit tulang belakang..risau jadi makin teruk..kemudian..whatapp  saya tanya apa vitamin  untuk slip disc..then, beliau bersetuju ambik vivix, ostematrix  dan  Advance  Joint  Health  Tablet..Makan belum  sampai sebulan dah nampak kesan..dah kurang sangat kebas kaki tangan..dah kurang sangat sakit belakang..jangan main2 dengan slip disc..silap hari bulan boleh operate...ada juga yg slip disc dah operate..ambik  vitamin  shaklee semakin baik..sebab slip disc  ni boleh  berulang walaupun  kita operate kalau  badan tak jaga dan buat kerja berat..Jadi mahu tak mahu kena ambik supplemen  untuk jaga dan elak jadi semakin teruk..
      Supplemen  yang kita pilih jugak jangan lah  yang boleh ada kesan jangka panjang...sebab tu kena study dulu kalau nak beli produk..berbalik dengan sepupu  saya ni..dia memang  pengguna tegar Shaklee  Collagen  Powder..Kesan?mestilah best..bukan ja kawan tegur...suami pun tegur tau..kesan dia seluruh badan..alhamdullilah...yang penting  tiada kesan sampingan..sekarang beliau dah ambik vivix  sebab masalah  slip disc..tak pasal jadi semakin muda dan comey..bukan dia cakap..kawan2  dia cakap..seronok  lah kan..bila umur 40 an cakap nampak makin muda dan comey..sepupu  saya ni bukan make  up tebal orangnya..jadi comey n muda  semulajadi..nak ke jadi macam sepupu  saya..makan product  yg sangat berkesan  dan semulajadi..slip disc  dapat dikurangkan, muka semakin comey dan muda..

Jika berminat  just pm/whatsapp  0125706701 
#Liyanasonestop 
Free consultation  for my beloved  customer 

Tuesday, 9 June 2015

D' SIPUT HOMESTAY: HOMESTAY SG. SIPUT

Bakal dibuka D' Siput Homestay pada bulan September  2015..

Lokasi:
No 108 ,  Pesiaran  Makmur  4, 
Taman  Makmur , 
31100 Sg. Siput  (  U ) , 
Perak.

Tel: 012-5706701   (Pn. Liyana)

Kemudahan:
1) 3 bilik tidur
Bilik 1: 1 Katil Queen ( berhawa dingin )
Bilik 2: 1 katil Queen   ( kipas )
Bilik 3 : 1 katil double  decker, 1 katil single (kipas)
2) 2 bilik air
3) Tv, Vcd Player, Mesin Basuh, Peti Ais, Seterika,
4) Meja Makan, Sofa
5) Dapur masak, pinggan  mangkuk, periuk nasi elektrik, periuk, alatan memasak
6) toto, bantal extra, kain sejadah, kain sembahyang

Harga: RM150
             Cuti Sekolah RM170 ( RM150 jika    3 hari ke atas)

         

Monday, 9 March 2015

Pengedar Shaklee Sg. Siput, Chemor, Chepor: Kurus Untuk Diabetis

Assalamualaikum . ..

Entry kali ni nak share  tentang  set kurus   untuk wanita  dan lelaki  yg ada diabetis.

Ada sesetengah  penghidap diabetes  nak kuruskan badan tapi risau produk tersebut  akan menyebabkan  diabetis mereka akan bertambah  buruk..meh try set slim untuk  pesakit diabetis ni..Insyaallah  berkesan . .

Biasanya  susah nk cari  produk yang boleh slim fit sambil mengawal diabetis..Jom try set slim ni yang ternyata selamat ,  semulajadi  dan  berkesan... Daparkan harga sebelum gst..

Boleh  pm/whatsapp  0125706701  untuk  konsultation  sebelum  dan selepas  pembelian . .

#pos seluruh  Malaysia  


Sunday, 1 February 2015

Penawar Kanser Yang Berkesan dan Selamat

Assalamualaikum...
Lama dah rasanya tak menulis entry..rindu pulak rasanya..kali ni ni nak sembang pasal kanser...Takut dengar kanser sebab biasanya orang cakap..kanser tahap 4 akan meninggal..tapi semua orang tahu mati sahaja  tiada ubat..bukan saya kata..Allah kata..jadi sebagai manusia kita kena berusaha dan mencari penawarnya...selain doa dan tawakal..usaha melalui supplemen  dan pemakanan juga perlu seiring..

Ada yang tak tahu..semua orang sebenarnya ada sel kanser sama ada aktif atau tidak aktif..jika kita makan makanan yang mengaktifkan kanser secara berterusan dan dalam jangka masa  yang panjang..memang ia akan mengaktifkan sel kanser...jadi untuk merencatkan sel kanser  jom ambik Vitamin ACE atau Vivix..mencegah  lebih baik dari mengubati..dah banyak testimoni  Vivix  walaupun  dah stage 4..tapi ingat ya..vivix bukan ubat tetapi supplemen..Insyallah Vivix dapat menrencatkan sel kanser. Alhamdulillah ramai yang sembuh melalui Vivix. VIVIX hanya  asbab..Allah juga yang menyembuhkan..Petang semalam baru balik dari kajang hantar 3 botol Vivix untuk pak long yang ada kanser usus tahap 4...harap Vivix dapat  membantu..amin..Siapa yang nak cuba vitamin ACE atau Vivix boleh hubungi  saya. Konsultasi  percuma akan diberi..

#0125706701 
#Liyanasonestop
#sitiyana_aiman@yahoo.com 

Tuesday, 11 November 2014

Produk menaikkan Berat Badan Kanak-Kanak

Assalamualaikum...
Lama betul  saya tak tulis entry..kali ni rasa nak share  kegembiraan sebab anak saya dah dapat balik berat  ideal..dah tough..dah bam-bam tapi yg best  tak gendut sebab produk yang anak saya ambil ni menghalang dari kegendutan atau dengan kata lain obes..

Produk yang saya panggil 3 in 1 ni ada multivitamin ,  multimineral  dan  protien . Jadi,bukan sahaja berat ideal sahaja..malah sistem imun yang  alhamdullilah  baik serta kulit pun cantik..sapa tak nak anak kulit cantik kan...cantik gebu gebas tu tak la..tapi ekzema pun tak memburuk sebab anak saya ada ekzema juga..alhamdullilah dapat dikawal.

Jika yang nak join kegembiraan  saya ni untuk anak-anak diluar sana  boleh lah hubungi saya..boleh juga whatapp  di 0125706701 ..saya sertakan gambar  produknya sekali di bawah yang saya "fall in love"  2 tahun  lalu  lagi..

Friday, 11 July 2014

Saya nak Berhenti Merokok!

Assalamualaikum dan salam Ramadhan

Semoga Allah memudahkan pembebasan Gaza dan memberi kekuatan iman serta istiqamah dalam perjuangan membebaskan Palestin dari belenggu bani Israel. AMIN..


Straight to point..saya tahu bagi perokok sememangnya ada azam yang tak terungkap untuk berhenti merokok kan? Bulan puasa ni masa yg terbaik untuk berhenti merokok..Selepas buka puasa bagi perokok akan merokok. Jom gantikan dengan Vivix. Insyaallah dapat kurangkan ketagihan, malah badan lebih sihat dan bertenaga..

whatapp 0125706701



untuk order secara secure online boleh klik di sini>>>https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=7aaece81f2d731fbf8ee0ad3521002ac

Wednesday, 25 June 2014

Supplemen Untuk Cergas dan Bertenaga Semasa Berpuasa

Assalamualaikum. .lama tak tulis entry rasanya..Alhamdullilah dah seminggu kita berpuasa..alhamdullilah puasa kali ini saya masih menggunakan Set Mighty 3 Gem. Supplemen berpuasa saya yang membuatkan saya cergas, bertenaga,  sihat, tidak dihidrasi,  kurang dahaga malah ia bagus untuk bantu cantik kan dan anjalkan kulit.

Supplemen untuk Berpuasa: Sihat, Cergas, Bertenaga dan Cantik

Set Mighty 3 Gem ini juga di panggil Set Puasa sememangnya sangat laris. Set ini sesuai untuk

>warga emas dan dewasa
>Kanak-kanak yang baru belajar berpuasa
>Lelaki dan wanita yang ingin kulit cantik dan anjal
>Pelajar
>Orang yang mempunyai diabetis,  gastrik dan uzur
> Ibu Mengandung dan Menyusu

Kalau boleh kita nak juga produktiviti kita tak menurun bila puasa kan. Jadi, sangat lah disarankan untuk mencuba set puasa yang sesuai untuk kebanyakkan lapisan umur dari kanak-kanak hingga warga emas yang uzur sekali pun.
Jika ada sebarang pertanyaan bolehlah hubungi saya atau sms/whatapp/call saya di 0125706701
Untuk order secara online. .boleh klik di sini. Cara bayaran untuk pembelian online adalah menggunakan debit card atau kad kredit.