Shaklee Independent Distributor

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit


Saya merupakan pengedar Shaklee yang sah..Boleh dapatkan product Shaklee daripada saya dengan konsultation percuma sebelum dan selepas pembelian..saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Saya juga membuat penghantaran ke Brunei, Indonesia dan Singapura..

Wednesday, 7 October 2015

Petua Hilangkan Dengkur

*************************
Tidur Dengan SELADANG
*************************

Al kisahnya...pakcik ni tidur di bilik bersama isterinya..kebetulan waktu tu,ada saudara yg datang menumpang tido di rumah mereka..saudara pakcik makcik ni tengah layan National Geografic..

Tiba-tiba.........

Dengar bunyi yang sangat kuat dan pelik macam bunyi seladang...sapa yang tak pernah dengar bunyi seladang...google ya :)

Pastu tercari-cari la mana bunyinya dekat Tv...tapi masa tu bukan cerita pasal seladang...cerita pasal ular..mula pelik...tapi nak tau jugak dari mana datang bunyi tu..naik bulu roma jugak tengah-tengah malam ni..sambil mencari bunyi tu semakin kuat bila menghampiri bilik pakcik dan makcik ni..pintu bilik tak tutup rapat..jadi dapatlah tgk sedikit...

Adoiiii....

Rupa-rupanya pakcik yang berdengkur..dahsyat betul bunyinya..kalau dengar risau takut mati mengejut...terfikir..boleh ke makcik tido bila bunyi macam seladang..kuat pulak tu..malas nak pikir banyak...terus tak jadi habiskan nonton national geografic...masuk bilik terus tido....

Esoknya..

Saudara pakcik bagi minyak ikan brand yang dia suka..bagi la dalam 6 biji dekat pakcik dia ni..free ja dia bagi..dia tak dak cakap apa..cuma cakap untuk kesihatan..makan sebelum tido..sebab hari tu saudara pakcik ni dah nak balik..

Selepas 3 hari...

Isteri pakcik ni telefon anak saudaranya tanya ubat apa yg dia bagi..anak saudara pakcik ni terkejut tanya pulak kenapa...bunyi dengkur dah perlahan dan sayup2 ja...anak saudaranya ni senyum dan cakap tu minyak ikan..Isteri pakcik ni terus suruh anak saudaranya ni belikan sebotol...

Sekarang...

Tiada lagi bunyi seladang...yang ada bunyi sayup2 yang boleh melenakan tido orang sebelah...

************************
Penawar Anti Dengkur 
************************

Siapa yang mengalami masalah yang sama?Saya ada solution untuk membantu atasi masalah dengkur...

Kesan

>Hidung dan dada yang selesa
>Irama dengkur kurang kedengaran
>Tidur yang puas dan lebih nyenyak
> Orang sebelah Tidur  dengan lebih tenang
> Kurang sejuk dada dan batuk di tengah malam

Jika anda, anak, suami, ayah sendiri mengalaminya..nak cuba?

Pm/whatapps 0125706701..saya akan share products  yang berkesan dan tiada kesan sampingan..

2 comments: