Shaklee Independent Distributor

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit


Saya merupakan pengedar Shaklee yang sah..Boleh dapatkan product Shaklee daripada saya dengan konsultation percuma sebelum dan selepas pembelian..saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Saya juga membuat penghantaran ke Brunei, Indonesia dan Singapura..

Sunday, 1 February 2015

Penawar Kanser Yang Berkesan dan Selamat

Assalamualaikum...
Lama dah rasanya tak menulis entry..rindu pulak rasanya..kali ni ni nak sembang pasal kanser...Takut dengar kanser sebab biasanya orang cakap..kanser tahap 4 akan meninggal..tapi semua orang tahu mati sahaja  tiada ubat..bukan saya kata..Allah kata..jadi sebagai manusia kita kena berusaha dan mencari penawarnya...selain doa dan tawakal..usaha melalui supplemen  dan pemakanan juga perlu seiring..

Ada yang tak tahu..semua orang sebenarnya ada sel kanser sama ada aktif atau tidak aktif..jika kita makan makanan yang mengaktifkan kanser secara berterusan dan dalam jangka masa  yang panjang..memang ia akan mengaktifkan sel kanser...jadi untuk merencatkan sel kanser  jom ambik Vitamin ACE atau Vivix..mencegah  lebih baik dari mengubati..dah banyak testimoni  Vivix  walaupun  dah stage 4..tapi ingat ya..vivix bukan ubat tetapi supplemen..Insyallah Vivix dapat menrencatkan sel kanser. Alhamdulillah ramai yang sembuh melalui Vivix. VIVIX hanya  asbab..Allah juga yang menyembuhkan..Petang semalam baru balik dari kajang hantar 3 botol Vivix untuk pak long yang ada kanser usus tahap 4...harap Vivix dapat  membantu..amin..Siapa yang nak cuba vitamin ACE atau Vivix boleh hubungi  saya. Konsultasi  percuma akan diberi..

#0125706701 
#Liyanasonestop
#sitiyana_aiman@yahoo.com 

No comments:

Post a Comment