Shaklee Independent Distributor

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit


Saya merupakan pengedar Shaklee yang sah..Boleh dapatkan product Shaklee daripada saya dengan konsultation percuma sebelum dan selepas pembelian..saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Saya juga membuat penghantaran ke Brunei, Indonesia dan Singapura..

Tuesday, 11 November 2014

Produk menaikkan Berat Badan Kanak-Kanak

Assalamualaikum...
Lama betul  saya tak tulis entry..kali ni rasa nak share  kegembiraan sebab anak saya dah dapat balik berat  ideal..dah tough..dah bam-bam tapi yg best  tak gendut sebab produk yang anak saya ambil ni menghalang dari kegendutan atau dengan kata lain obes..

Produk yang saya panggil 3 in 1 ni ada multivitamin ,  multimineral  dan  protien . Jadi,bukan sahaja berat ideal sahaja..malah sistem imun yang  alhamdullilah  baik serta kulit pun cantik..sapa tak nak anak kulit cantik kan...cantik gebu gebas tu tak la..tapi ekzema pun tak memburuk sebab anak saya ada ekzema juga..alhamdullilah dapat dikawal.

Jika yang nak join kegembiraan  saya ni untuk anak-anak diluar sana  boleh lah hubungi saya..boleh juga whatapp  di 0125706701 ..saya sertakan gambar  produknya sekali di bawah yang saya "fall in love"  2 tahun  lalu  lagi..

No comments:

Post a Comment