Shaklee Independent Distributor

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit


Saya merupakan pengedar Shaklee yang sah..Boleh dapatkan product Shaklee daripada saya dengan konsultation percuma sebelum dan selepas pembelian..saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Saya juga membuat penghantaran ke Brunei, Indonesia dan Singapura..

Monday, 22 April 2013

Kelebihan Nutriferon Berbanding Antibiotik dan Paracetemol

Salam,

Entry kali saya tekankan apa manfaat utama Nutriferon disebabkan kegunaan Nutriferon yang pelbagai..Seperti mana kita tahu, penggunaan Antibiotik secara kerap tidak memberi manfaat kepada tubuh badan...malah memberi kesan sampingan iaitu badan menjadi kebal dengan antibiotik disebabkan penggunaan yg kerap..malah banyak lagi kesan sampingan yang lain..anda boleh google..

Disini adalah manfaat utama Nutriferon:

1) Mengukuhkan Sistem Imun dalam masa 3 hari. Ini kerana ianya adalah satu-satunya interferon semulajadi di dunia. kajian-kajian telah menunjukkan bahawa interferon mampu merangsang dan mempertingkat secara keseluruhan sistem imun tubuh dengan mengarahkan sistem pertahanan semulajadi tubuh berfungsi untuk membunuh: T-cells, B-cells dan makrofag.

2) Melawan Kanser & Tumor. Ini kerana interferon semulajadi mengandungi polisakarida yang merangsang dan mengaktifkan immunglobuli melawan sel-sel tumor dan kanser. selain dari itu ia mapu mengurangkan ketidakselesaan pada waktu rawatan kemoterapi.

3) Melindungi dari Influenza - Ia mengimbangi kepada respon alergi persekitaran dan pencemaran udara, melindungi dengan berkesan daripada virus, mikrob, termasuk selsema, flu, alergi, inflamasi dan influenza.

4) Meringankan stress dan Kelesuan - Meringankan kemudaratan yang disebabkan oleh keresahan, stress, kelesuan dan gaya hidup yang sibuk.

5) Melambatkan penuaan - Formula unik Nutriferon merangsang pengeluaran makrofag untuk mengurangkan radikal bebas, virus dan kuman. justeru itu, sel-sel akan menjadi lebih sihat.

6) Mengurangkan infeksi oleh pesakit-pesakit Hepatitis B dan C - Keberkesanan Nutriferon dalam memerangi virus akan mengurangkan infeksi dan meminimumkan ketidakselesaan seperti kembung perut, rasa mual, muntah dll kepada pesakit-pesakit Hepatitis B dan C.

7) Mempertingkatkan Monopous - Hypertensi, tahap kolestrol yang tinggi, kitaran darah dan masalah lain berkaitan monopous akan menjadi lebih baik.

8) Mempertingkatkan PMS - Terbukti secara klinikal mengurangkan simptom yang terjadi akibat ketidakseimbangan sistem endoktin iaitu kekejangan waktu haid, sakit belakang, sakit payudara, masalah jerawat, kegelisahan, insomnia dan mood swing.

Jadi pilihan di tangan anda, adakah anda nak bergantung dengan antibiotik dan parecetamol atau mencari alternatif laian yang lebih selamat, semulajadi dan berkesan..

Jika berminat, untuk mempertingkatkan tahap imun anda boleh hubungi saya di 0125706701 atau email sitiyana_aiman@yahoo.com.. Free consultation :)

No comments:

Post a Comment