Shaklee Independent Distributor

Disclaimer: Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit


Saya merupakan pengedar Shaklee yang sah..Boleh dapatkan product Shaklee daripada saya dengan konsultation percuma sebelum dan selepas pembelian..saya membuat penghantaran ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Saya juga membuat penghantaran ke Brunei, Indonesia dan Singapura..

Saturday, 6 July 2013

GLA SHAKLEE SEMEMANG BERBEZA, TERBAIK BERBANDING EPO

Salam..
Awal pagi ni terasa nak cerita pasal  GLA..Kebanyakkan GLA ( gamma-linolenic acid) yang ada di pasaran dihasikan dari Evening Primrose Oil (EPO), manakala GLA Shaklee diekstrak dari Borage yang mengandungi lebih 2 kali ganda GLA dalam EPO. Borage jugs adalah 3 kali ganda dari segi bioavailabiliti dan 3 kali ganda lebih berkesan dari EPO. SHAKLEE mendapatkan ekstrak GLA dari Borage yang ditanam secara organik di kawasan Saskatchewan.

Setiap kapsul mengandungi lebih 300mg GLA yang mana ianya adalah sumber terbaik Omega-6. GLA Shaklee digabungkan dengan minyak bunga matahari dan Vitami  E untuk meningkatkan keberkesan dan kestabilannya. Kesegaran dan keberkesannya terpelihara oleh ShakleeGuard, antioksidant semulajadi yang dipatenkan. Bioavailabilitynya dibuktikan secara klinikal di mana ia mampu menyerap dan mengadun ke dalam sel dan tisu..

Perbezaan ini telah membuktikan bahawa anda perlu memilih GLA Shaklee sebagai supplemen pilihan terbaik anda..

Bagi yang berminat.. boleh hubungi atau sms/whatapps di 0125706701. .

No comments:

Post a Comment